Wie is de kindercoach?

selfie

Als kind gezien en gehoord worden is ontzettend belangrijk voor een gezonde dosis ontwikkeling van eigenwaarde, zelfliefde en zelfvertrouwen. Ik heb vanuit mijn persoonlijke ‘kind en jong volwassen’ periode ervaren hoe enorm belangrijk het is om in een liefdevolle en veilige omgeving op te groeien en hoe heftig het kan zijn als een of meerdere van deze pilaren ontbreken. In je jeugd creëer je positieve en/of negatieve gedachten over jezelf, deze gedachten gaan je op latere leeftijd ondersteunen of juist tegenstaan. Zelf heb ik ervaren dat deze gedachten op een onbewust niveau bepalen welke keuzes je maakt over de invulling van je toekomst.

Hoe werkt dit nou precies? Is een van mijn levensvragen geworden!

Mijn werkbare leven ben ik gestart met de opleiding ‘Leidster Kindercentra’. Hier leerde ik vooral veel over de pedagogische aspecten die belangrijk zijn om een kind op te voeden.
Na deze opleiding heeft het emotioneel welzijn van een kind mij erg bezig gehouden en wilde ik meer weten over dit vraagstuk. Ik ben deze uitdaging aangegaan door diverse opleidingen, cursussen, workshops en trainingen te volgen. Ik heb veel inspirerende leermeesters ontmoet die mij spiegelde in mijn eigen gedrag, gedachten en gevoelens. Echte cadeautjes welke ik heb mogen uitpakken achteraf gezien maar niet altijd makkelijk op de momenten wanneer deze zich voordeden.

Door scholing en mijn ‘leven te leven’ ben ik tot de conclusie gekomen dat eigenwaarde, zelfliefde en zelfbewustzijn heel belangrijke waarden zijn om een kind mee te geven aan het begin van zijn of haar reis als basis voor een ‘gelukkig’ welzijn.

Met mijn persoonlijke ervaringen in het achterhoofd, de skills en theorie welke ik mij eigen heb mogen maken en natuurlijk het inzetten van mijn liefdevolle hart, ga ik samen met u en uw kind op reis om te ontdekken hoe en op welke manier ik deze hulp kan bieden!